Vrolijke Momenten | Sportunity
14942
page-template-default,page,page-id-14942,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Sportunity

Sportunity verbindt de sport, organisaties en fans, door in co-creatie met sportbonden en sportorganisaties businesscases en concepten te ontwikkelen die waarde bieden aan de sport en de maatschappij. Sportunity heeft een vernieuwende en eigenwijze kijk op de toekomst van de sport en de ongebonden sporter. Met deze visie, kennis en kunde ontwikkelt Sportunity in co-creatie een passende businesscase met nieuwe kansen en verdienmodellen voor de sport.

Niels Schut, sportinnovator Sportunity

“Vrolijke Momenten is samen met mij de uitdaging aangegaan om van Sportunity een succes te maken. Deze samenwerking heeft gezorgd voor een versnelling van mijn organisatie, zodat ik ook grote projecten aan kan nemen. Mijn bedrijf is daardoor een serieuze organisatie geworden met een professioneel team en aansprekende klanten. Momenteel draagt Vrolijke Momenten hier nog steeds aan bij en zorgen zij er ook voor dat ik mijn lange termijn droom kan blijven nastreven. Het unieke van Vrolijke Momenten is dat ze echt met je meedenken, maar ook het vertrouwen in jou als ondernemer sterk laten blijken en daarin ook je de ruimte en tijd bieden om jezelf te ontplooien.”