Vrolijke Momenten | Swoop
14933
page-template-default,page,page-id-14933,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Swoop

Swoop is ontstaan vanuit de gedachte dat de smartphones en andere smart devices die in een la liggen te verstoffen, een tweede leven verdienen. Daarom worden deze door de technisch hoogopgeleide medewerkers van Swoop helemaal nagekeken, uit elkaar gehaald en waar nodig worden onderdelen vervangen. Na dit proces is elke toestel weer als nieuw. Alleen betaalt u hiervoor als consument een veel aantrekkelijkere prijs. Samen dragen wij zo ons steentje bij aan een beter milieu. Een win-winsituatie!

Joshua Kappen, CEO & founder Swoop

“De samenwerking met Vrolijke Momenten is vanaf het begin af aan energiek en vooruitstrevend geweest. De aanvullende ervaring in het ondernemerschap in combinatie met het enthousiasme heeft SWOOP en Smartrepair veel gebracht de afgelopen jaren. Een nuchtere en vooral ambitieuze kijk is kenmerkend voor Vrolijke Momenten waarbij het vrolijke moment altijd de basis is, wat ook absoluut nodig is om succesvol zaken te doen.”